Sudul litoralului soare
Home
Olimp
Neptun
Jupiter
Cap Aurora
Venus
Saturn
Mangalia
2 Mai
Vama Veche

inscriere
harta site

Vremea la Mangalia
Temperatura apei marii
Mersul trenurilor

Venus
Cazare
Alimentaţie
Servicii
Comerţ
Divertisment
 

 Venus a fost construită între 1970-1972, în partea sudică a litoralului, între Cap Aurora şi Saturn, şi dispune de o salbă de hoteluri cu nume de fete şi un stil arhitectural original, având o capacitate de peste 9.500 de locuri de cazare, clasificate între o stea şi patru stele. În mijlocul staţiunii se află Lacul Razelm, în jurul căruia sunt dispuse vile şi căsuţe de vacanţă. În partea de sud, chiar pe plajă, scurgându-se în apa mării, se află izvorul sulfuros Venus.
Cadrul natural superb al staţiunii, plaja orientată către sud, vegetaţia cu aspect de grădină botanică, fac din Venus o staţiune cu totul deosebită.

Galerie foto
poza centrala
venus1.jpg venus10.jpg venus2.jpg venus3.jpg venus4.jpg venus5.jpg venus6.jpg venus7.jpg venus8.jpg venus9.jpg
 
Sanatoriu Balnear
km zero
Vila Bucura 19
Cel mai cuprinzator director romanesc Director Web Euroghid Director web, portal, stiri, top, statistici, page rank, promovare gratuita, publicitate online web director 1MilionEuro Director Web de Top Ghiduri turistice Director Web dYr.ro DIRECTOR WEB Inscrie-te in TOP ! Ghiduri turistice publicitate online, web design si promovare pe internet Cazare Director web care iti mareste traficul si iti imbunatateste pozitia in Google Director Web Addsite:: Turism - Statiuni Director Web Gratuit - SEO Friendly Web-Links.ro Web Director Gratuit
2009 webdesign by lucian visa